NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! Sustine site-ul printr-un simplu CLICK PE ORICE RECLAMA. VA MULTUMIM!

Brad-Pitt

(People Magazine l-a numit “Cel mai sexy barbat in viata”).


Pentru acest rol a fost nominalizat la Globurile de Aur la categoria Cel mai bun actor intr -o drama. Au urmat alte succese de boxoffice precum Se7en (1995 – MTV Movie Award pentru Cel mai dorit barbat si nominalizat la aceleasi premii pentru cel mai bun duo, cu William Bradley Pitt s-a nascut pe 18 decembrie 1963 in Shawnee,
Oklahoma. Este cel mai mare dintre cei trei frati ai familiei lui Jane si Bill  Pitt (mai are un frate Doug si o sora Julie). A avut o copilarie linistita, fiind insa foarte activ in piesele de teatru scolare, sport (tenis) si in acelasi timp foarte “bisericos”. Familia lui s-a mutat la un moment dat in
Springfield, Missouri, pe cand Brad era copil. A urmat liceul Kickapoo din Springfield si dupa absolvire, in 1982, a urmat cursurile Universitatii din Missouri-Columbia. Si-a luat diploma in Jurnalism. S-a mutat apoi in Los Angeles inainte de absolvire pentru a-si urma cariera de actor. Lua lectii de actorie in timpul zilei, iar noaptea lucra la diverse locuri de munca (sofer de limuzina pentru stripperi de lux sau purtand costume de pui pentru un restaurant fast food). Talentul sau si imaginea exterioara i-au adus primele aparitii la TV in seriale importante precum Dallas sau Another World. In cele din urma a aparut in filmul de debut Cutting Class (1989). La filmarile lui a cunoscut-o pe Jill Schoelen, care i-a devenit buna prietena si iubita. Dupa alte cateva roluri mici (Thelma & Louise), a aparut in roluri mai consistente in Cool World (1992), A River Runs Through It (1992), True Romance (1993),Kalifornia (1993) sau Interview With a Vampire / Interviu cu un Vampir (1994 – castigator a 2 premii la Gala MTV Movie Awards pentru Cel mai bun rol masculin, Cel mai dorit barbat si a fost nominalizat la aceeasi gala pentru Cel mai bun duo, cu Tom Cruise). Norocul sau s-a schimbat apoi si a aparut in 1994 in succesul Legends of the Fall/ Legendele toamnei, care a fost apreciat de public si de critica de specialitate, Pitt devenind un adevarat sex simbol.

TROY









O adaptare de exceptie dupa marea epopee a lui Homer, filmul urmareste asediul Troiei de catre greci. Dupa 10 ani de lupte crancene, razboiul a ajuns la final, insa grecii nu vor sa plece fara sa cucereasca citadela pe care nici o alta armata nu reusise sa o infranga. Paris, printul Troiei, o rapeste pe frumoasa Helena, sotia regelui Menelau, iar aceasta insulta nu poate fi suportata. Afrontul adus lui Menelau il face pe fratele sau, Agamemnon, puternicul rege din Micene, sa uneasca armatele Greciei pentru a apara onoarea familiei. Insa lupta se transforma rapid intr-o dorinta avida de putere pentru suprematia vastului sau imperiu.







SAU



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

TrafficRevenue