NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! Sustine site-ul printr-un simplu CLICK PE ORICE RECLAMA. VA MULTUMIM!

Jean-Claude Van Damme

Unul dintre cei mai mari actori de actiune ai anilor `80-`90 cu numele sau adevarat Jean-Claude Camille Francois Van Varenbergh a.k.a Jean Claude van Damme s-a nascut la data de 18 Octombrie 1960 in Berchem-Sainte-Agathe, Belgia. Poate fi numit si actor, dar cel mai potrivit nume pentru el ar fi practicant de kickboxer sau culturist. La varsta de 10 ani s-a apucat de practicat karate Shotokan unde a iesit campion european la categoria mijlocie. La varsta majoratului isi deschide o sala de sport. Prima aparitie pe marile ecrane a fost langa marele actor Chuck Norris in "Missing in Action" in anul 1984.

S-a facut remarcat de abia in anul 1988 in filmul de renume Bloodsport unde a jucat incomparabil fiind protagonistul filmului. In copilarie era interesat de muzica clasica, de pictura si a invatat sa cante la pian. Se bate in finala cu compatriotul sau, Patrick Teugels, pe care nu reuseste, insa, sa-l invinga. In 1982, cu doua mii de dolari in buzunar, pleaca la Los Angeles cu gandul de a deveni actor. Van Damme a fost căsătorit de cinci ori, din care au rezultat trei copii:Kristopher (n.1985), Nicholas(n.1990) şi Bianca(n.1995).
Jean Claude van Damme este fiul lui Eliana si Eugene Varenbergh.La varsta de zece ani a fost inscris de actre tatal sau Eugene la o scoala de Karate.Mai tarziu a castigat premiul European Professional Karate Associations.La varsta de 16 ani se inscrie la balet unde studiaza in jur de 5 ani.Parerea lui despre balet este foarte sofisticata spunand ca baletul este o arta dar in acelasi timp este si in sport foarte dificil.
Parerea lui este ca daca faci fata acestui sport, poti face fata oricarui alt sport! In 1976, la varsta de 16 ani, el isi faci primul semi debut sub numele de Jean Claude van Vaerenbergh.
In anul 1978 dupa o lunga si grea perioada de antrenare, reuseste sa obtina primul EKU in Belgia in Beginners Division. In noiembrie 1979 Jean Claude van Damme face recordul de 10-0 Tampa(Florida) unde isi completeaza cele doua WAKO World Championships in Hillsborough Community College promovat de Mike Anderson.

Detectivul Anthony Stowe lucreaza in New Orleans, fiind un politist corupt, dependent de heroina si alcool, detestat de colegii sai si divortat de sotia sa, Valerie. In timpul tentativei sale de a-l aresta pe fostul sau partener si cap al mafiei drogurilor Gabriel Callaghan, doi ofiteri sub acoperire sunt ucisi, iar stupefiantele, banii si casetele camerelor de supraveghere dispar. Ca urmare, misiunea lui Anthony Stowe se soldeaza cu un mare esec. Ulterior, Tony este impuscat in cap de catre un criminal si in mod miraculos reuseste sa supravietuiasca. Dupa cateva luni in care sta spitalizat in coma profunda, Anthony Stowe se trezeste si decide sa indrepte greselile pe care le-a comis in trecut...


IN HELL


Kyle Lord (Van Damme) este un expert in forari petroliere. Acesta il omoara pe violatorul care i-a omorat sotia si este condamnat la inchisoare.In incinta inchisorii “Marquezas” sunt organizate lupte pe viata si pe moarte intre detinuti pentru a-l distra pe directorul penitenciarului,generalul Battista. Aceste lupte se numesc The Shu. Cu toate ca nu vrea sa participe la lupte, Kyle Lord este obligat sa intre in The Shu. Incetul cu incetul,Lord incepe sa decada.Totusi, el va avea puterea sa revina si sa lupte cu adversariii sai, manipulati de Battista. Hotararea sa il va ridica tot mai sus in jocul The Shu undel isi va dezlantui toata furia pentru a supravietui.
Calitate Film : DVDRip




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

TrafficRevenue