NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! Sustine site-ul printr-un simplu CLICK PE ORICE RECLAMA. VA MULTUMIM!

RICHARD DEAN ANDERSON

Nascut pe 23 ianuarie 1950 în Minneapolis, Minnesota, SUA, Richard Dean Anderson este fiul lui Stuart Jay Anderson si Jocelyn Rhae Carter. A crescut în Roseville, Minnesota unde a facut si liceul. Si-a continuat studiile la Ohio University în Athens, Ohio si St. Cloud State University.  Ideea de a deveni actor i-a venit în timpul unui drum cu motocicleta din Minnesota pâna în Alaska. S-a mutat la Los Angeles unde a avut multe job-uri marunte.  Primul sau rol l-a avut în General Hospital, în rolul doctorului Jeff Webber. Richard Dean Anderson a devenit cunoscut în rolul lui Angus MacGyver din serialul MacGyver care a durat 7 ani, din 1985 până în 1992. Din anul 1995 Richard Dean Anderson îl interpretează pe Jack O'Neill în Stargate Sg-1, bazat pe Stargate, filmul lui Roland Emmerich şi Dean Devlin. După şase sezoane a decis să-şi reducă rolul în serial din motive personale, apărând tot mai rar în câteva episoade din sezonul 9 şi 10 şi în trei episoade din sezonul 3 al Stargate:Atlantis. Va apare şi în filmul Stargate:Continuum, lansat direct pe DVD, în rolul generalului Jack O'Neill. Deşi nu s-a casatorit niciodată, are o fiică din relaţia lui cu Apryl Prose. Richard Dean Anderson este un jucător pasionat de hockey şi un împătimit al ski-ului. Pasiunea lui pentru sport este subliniată şi în rolurile sale.


MacGyvereste povestea unui agent secret, dar nu ca toti ceilalti agenti secreti. El nu se imbraca la frac, nu bea martini, nu conduce masini extravagante si da toate femeile pe spate. El este foarte linistit, politicos, cu multe principii de la care nu se abate, si refuza sa poarte pistol in misiunile sale. Acest detaliu nu este important pentru MacGyver, pentru ca singura lui arma este inteligenta si iscusinta lui. Un mare cunoscator al stiintei, MacGyver este capabil sa se foloseasca de orice materiale din viata de zi cu zi pentru a construi metode neortodoxe care sa il ajute in orice problema cu care se confrunta. Inamicii pacii mondiale si justitiei nu invata niciodata ca subestimarea acestui om este o greseala fatala pentru planurile lor.

NOTA: PENTRU A PUTEA VIZIONA SERIALUL TREBUIE SA VA FACETI UN CONT.


SEZONUL 1
SEZONUL 2
SEZONUL 3
SEZONUL 4
SEZONUL 5
SEZONUL 6
SEZONUL 7

STAR GATE SG-1

SEZONUL 1
SEZONUL 2
SEZONUL 3
SEZONUL 4
SEZONUL 5
SEZONUL 6
SEZONUL 7
SEZONUL 8
SEZONUL 9
SEZONUL 10

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

TrafficRevenue