NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! Sustine site-ul printr-un simplu CLICK PE ORICE RECLAMA. VA MULTUMIM!

STEVEN SEGAL

Steven Seagal este un popular erou al filmelor de actiune. Maestru in artele martiale Japoneze, s-a nascut in Lansing, Michigan, SUA, in 10 aprilie 1951 si a ajuns in Japonia cand avea 17 ani. Aici a invatat engleza, a studiat Zen ( religia budista din Japonia ) si si-a perfectionat stilul de arte martiale invatand Aikido, karate, judo si kendo. A devenit primul vestic care a deschis o scoala de arte martiale in Japonia. Seagal a petrecut 15 ani in Asia inainte de a se intoarce in America, unde a deschis o scoala de arte martiale si a lucrat ca bodyguard pentru celebritati. Printre clientii sai s-au aflat viitoarea (acum fosta) sotia a sa Kelly LeBrock si agentul Michael Ovitz. Cu ajutorul lui Ovitz, Seagal reuseste sa semneze un contract cu Warner Bros pentru a face filme de arte martiale. Impreuna cu regizorul Andrew Davis, Steven Seagal a realizat primul sau film - Above the Law (1988), film cu numeroase scene de actiune. A urmat cel mai mare succes al lui Seagal - Under Siege, film in regia lui Andrew Davis. In 1994 debuteaza ca regizor cu filmul On Deadly Ground, in care el salveaza Alaska si eschimosii de o companie petroliera. Urmatoarele filme au fost Executive Decision din 1996, The Patriot in 1998 si multe altele. Joaca in peste 30 de filme ultimul fiind Pistol Whipped in 2008.

FILME

A Dangerous Man - Un om periculosThe KeeperDriven to KillKill SwitchFlight of Fury (2007) .... John SandsHalf Past Dead - Pe jumatate mort (2002) .... Sasha PetrosevitchHard to Kill - Prada dificila (1990) .... Mason Storm

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu