NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! Sustine site-ul printr-un simplu CLICK PE ORICE RECLAMA. VA MULTUMIM!

TOM CRUISE

Thomas Cruise Mapother IV s-a nascut pe 3 iulie 1962, in Syracuse, New York. Mama sa, Mary Lee Mapother, l-a parasit pe tatal sau, cand Tom avea doisprezece ani, luandu-i pe Tom si pe sora lui, Lee Anne, cu ea. In perioada urmatoare, a locuit in Ottawa, Ontario, Louisville, Kentucky, Illinois si New Jersey. A studiat timp de un an intr-un seminar franciscan. A absolvit liceul Glen Ridge din New Jersey, in anul 1980. Cruise a afirmat ca a fost abuzat in copilarie de tatal sau si ca a invatat de la acesta din urma ca nu toata lumea din jur ii vrea binele. Tatal sau, Thomas Cruise Mapother III, inginer electrician, a decedat in anul 1984, de cancer. Sora sa, Lee Anne Mapother, nascuta in 1959, lucreaza in publicitate si marketing pentru compania lui Tom. Mai are doua surori - Marian Mapother (care s-a nascut in 1961 si are diploma de invatatoare) si Cass Mapother (care s-a nascut in 1963 si are proprietara unui restaurant in New Jersey). Cruise are un var, William Mapother care este tot actor si este cunoscut datorita personajului Ethan Rom pe care l-a interpretat in "Lost".

Tom Cruise a avut o relatie cu actrita Rebecca De Mornay, in perioada 1983-1985. A fost casatorit cu Mimi Rogers, de care s-a despartit in 1990 si cu Nicole Kidman (24 Decembrie 1990-2001). Impreuna cu Nicole Kidman a adoptat doi copii - Isabella Jane (1993) si Connor Anthony (1995). In anul 1996, Cruise a gasit o femeie ranita intr-un accident de masina, a transportat-o pina la spital si a platit costul operatiilor si a salvat cativa oameni dintr-un incendiu iscat pe un yacht.

Momentul de cotitura in cariera sa il constituie rolul cadetului din filmul "Taps" (1981), rol care l-a adus in atentia producatorilor.
In anul 1990 a primit premiul People's Choice la categoria Actorul Favorit si Chicago Film Festival la categoria Cel mai Bun Actor pentru filmul "Born on the Fourth of July". Patru ani mai tarziu, "National Board of Review" il desemneaza Cel mai Bun Actor pentru rolul din filmul "Jerry Maguire", iar "Golden Satellite" ii acorda acelasi premiu. In anul 1997 primeste premiul pentru Cea mai Buna Interpretare Masculina la MTV Movie Awards pentru "Jerry Maguire".In 1998 primeste premiul John Huston pentru Drepturile Artistilor. A fost nominalizat de trei ori la premiul Oscar cu rolurile sale din "Born on the Fourth of July" (1989), "Jerry Maguire" (1996) si "Magnolia" (1999) si a castigat trei Globuri de Aur cu aceleasi filme.
In 2006 Tom Cruise se casatoreste cu Katie Holmes si cei doi devin parintii biologici ai unei fetite pe nume Suri Cruise nascuta pe data de 18 aprilie 2006 si parintii adoptivi ai celor doi copii adoptati de acesta impreuna cu Nicole Kidman.

MISSION IMPOSSIBLE
Jim Phelps este seful echipei care se ocupa de misiuni imposibile. Misiunea lor acum este de a gasi un tradator care incearca sa fure materiale secrete. Ethan Hunt este singurul supravietuitor al acestei echipe si este banuit ca ar fi cartita care a dus la eliminarea intregii echipe. Vanat de agentii guvernamentali, Ethan se straduieste sa afle adevarul, asa ca are de trecut prin aventuri imposibile: sa intre in seiful impenetrabil al CIA, sa se urce pe acoperisul unui tren de mare viteza in miscare. Hunt se vede nevoit sa faca o cursa contra cronomentru pentru a fi cu un pas inaintea urmaritorilor si astfel cu un pas mai aproape de un adevar socant!Mission Impossible II
"Chimera" este o boala creata genetic si Ethan Hunt trebuie sa recupereze toate probele ce contin substanta care ar putea infecta o intreaga lume. In plus, el trebuie sa se lupte si cu o banda de teroristi care au reusit sa fure remediul, dar care acum au nevoie de "Chimera" ca sa-si duca la indeplinire planul diabolic de a controla lumea. Alaturi de un geniu in ale computerelor, Luther Stickell, si de frumoasa Nyah Hall, hoata internationala, Ethan porneste din nou intr-o misiune imposibila.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu