NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! Sustine site-ul printr-un simplu CLICK PE ORICE RECLAMA. VA MULTUMIM!

BRUCE WILLIS

Walter Bruce Willis, nascut pe 19 Martie 1955, este unul dintre cei mai iubiti si de referinta barbati de la Hollywood. Bruce Willis s-a nascut intr-o baza militara americana in Idar-Oberstein, Germania de Vest. In 1957, parintii sai (David Willis - soldat american si Marlene - de origine germana) s-au intors impreuna cu fiul lor de doi ani, Bruce, in Penns Grove, New Jersey. Bruce Willis a devenit faimos in perioada 1980, realizandu-si o cariera de actor de invidiat la Hollywood, facand mari furori in special cu rolul sau John McClane in seria "Die Hard". A fost casatorit cu actrita Demi Moore avand impreuna trei fete inainte de divortul lor din 2000 dupa treisprezece ani de casatorie. Pe langa cariera sa de actor, Bruce si-a dezvoltat si cealalta latura a sa, muzica, scotand cateva albume si aparand in numeroase show-uri de televiziune si a reusit remarcabila realizare de a juca in peste 60 de filme.
Willis nu a ezitat in a se pronunta impotriva razboiului din Irak, la fel cum multi alti actori au facut, insa si-a exprimat sprijinul moral catre tinerii ce lupta si participa in razboi. Dintre multele declaratii ale sale, el a mentionat: "Sunt mult mai mandru de a fi tata decat de a fi actor." ; "Sunt un tip sensibil, oamenii cred ca ma cunosc insa nu e asa. Si scriu lucruri care ma pun in postura unui nemernic."

Cop Out 2010


Doi politisti cu experienta pe nume Jimmy si Paul primesc misiunea de a gasi un cartonas de baseball foarte valoros din anul 1952, care a fost furat si a carui comercializare ar putea insemna dobandirea unui uriase sume de bani de catre hot. In timp ce se implica in tot felul de aventuri periculoase si amuzante cu scopul de a localiza cartonasul furat, detectivii de politie gasesc un automobil Mercedes in al carui portbagaj se afla o frumoasa mexicanca pe nume Gabriela. Femeia a fost amanta unui cap al mafiei mexicane si reprezinta cheia spre milioanele de dolari provenite din vanzarea de droguri, motiv pentru care este urmarita cu asiduitate de catre gangsteri.  Dupa ce o salveaza pe Gabriela si o protejeaza de mafiotii care o urmaresc, Paul incepe sa se simta atras de ea, spre deosebire de Jimmy care se tine la distanta de femeie. Jimmy Monroe intentioneaza sa vanda el insusi cartonasul de baseball pentru a castiga banii necesari organizarii nuntii fiicei sale.



SAU

CD 1

CD 2

CD 3



Greu de ucis
Politistul John McClane din New York pleaca la Los Angeles ca sa petreaca sarbatorile de iarna cu familia. Dupa un zbor lung, merge la cladirea Corporatiei Nakatomi pentru a participa la petrecerea de Craciun alaturi de sotia sa. Dupa ce intra merge sa se improspateze putin si sa se pregateasca pentru petrecere. Insa cladirea este preluata de un grup de teroristi care sechestreaza toti angajatii companiei si vor sa scoata cei 600 de mil. de $ din seifurile companiei. John este singurul "uitat", asa ca el este cel care poate sa incerce sa le dea peste cap planurile teroristilor, care sunt pregatiti pentru trupele FBI, dar nu se astepta la surpriza John McClane.



Greu de ucis 2
John McClane, un politist din Los Angeles, isi asteapta sotia pe aeroportul din Washington. Tot in aceeasi seara este planificat sa aterizeze un avion din America de Sud care-l aduce in arest pe un traficant de droguri. Dar niste acoliti ai acestuia reusesc sa preia controlul asupra sistemului radar al aeroportului, pentru a-i aranja scaparea. Ce nu stiu ei este ca vor avea un obstacol important in calea atingerii scopurilor: John McClane.



Greu de ucis 3
A treia parte a seriei "Die Hard" il are in centrul actiunii pe acelasi detectiv newyorkez John McClane. De aceasta data, un barbat care-si spune Simon, fratele teroristului german aruncat de pe cladire de politist, instaureaza un regat al terorii pe strazile din New York, amenintand ca detoneaza bombe in diferite locatii din oras daca detectivul John McClane nu coopereaza cu el intr-un joc de-a "Simon spune". John are acum o atitudine de om mahmur si nu e prea multumit de jocul care i se impune, mai ales ca nu prea are chef de jocuri. Dar se vede nevoit sa gaseasca bombele prin oras pe baza indiciilor furnizate de Simon, inainte ca bombele sa explodeze.


VIZIONATI FILMUL
.
Greu de ucis 4
In ultimii ani ofiterul de politie John McClane (Bruce Willis) a stat mai mult prin clinici de dezintoxicare, dupa ce sotia lui a divortat de el. Nu mai este un angajat al departamentului de politie, insa si-a gasit o slujba la Homeland Security, o organizatie ce se ocupa cu depistarea hacker-ilor periculosi. Cea mai recenta “prada” a lui este un tanar hacker, Matt Foster (Justin Long), pe care il are sub supraveghere, in timp ce un alt grup incearca, prin intermediul computerelor, sa ruineze economia Americii, deblocand coduri de inalta ssecuritate din domeniul economic si bancar. Ca de fiecare data, McClane este prins in mijlocul actiunii si, cu ajutorul mainii sale drepte, care devine Foster, el va incerca inca o data sa salveze lumea.

VIZIONATI FILMUL

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

TrafficRevenue