NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! Sustine site-ul printr-un simplu CLICK PE ORICE RECLAMA. VA MULTUMIM!

Leonardo-DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio s-a nascut la data de 11 noiembrie 1974 in Hollywood, California, USA, fiind un veritabil scorpion - ambitios si dispus sa isi duca planurile pana la capat. Numele sau provine de la mama sa, de nationalitate germana, Irmalin, care, insarcinata fiind, a simtit cum baietelul sau o loveste in timp ce admira o pictura a lui Davinci la Uffizi. In anul urmator nasterii sale, ea si tatal lui, George, de origine italiana, au divortat. Si-a petrecut cea mai mare parte a copilariei sale in Echo Park, dupa aceea a trait in Los Angeles, intr-un cartier in care prostitutia si drogurile erau la orice colt de strada. Tatal sau era vanzator de carti de comedie si are un frate vitreg pe nume Adam Farrar. La cinci ani apare pentru prima data la TV in emisiunea "Romper Room" apoi intr-o serie de reclame si filme didactice la emisiunea "Mickey's Safety Club", ceea ce ii ofera ocazia sa apara in filmul sau de debut Critters 3 in anul 1991. A fost ales in lista celor 50 cei mai frumosi barbati din lume. Are o inaltime de 1,85 metri. A participat la realizarea filmelor ca actor, producator, figurant, scenarist si s-a jucat inclusiv pe al insusi (in Poison Ivy). Are o lista de 26 de filme in care a jucat ca actor si inca 2 pe care le-a anuntat. Primul sau salariu ceva mai substantial a fost pentru rolul din The Basketball Diaries (1995) insumand 1000000 de dolari. Rolul care l-a lansat cu adevarat in lumea starurlior a fost Jack Dawson în Titanic(1997). Cele mai importante roluri ale sale sunt : The Basketball Diaries (1995) rolul lui Jim Carroll Romeo + Juliet (1996) ca Romeo, Titanic (1997), in care a jucat rolul lui Jack Dawson, The Man in the Iron Mask (1998) in rolul Regelui Louis XIV/Philippe, The Beach (2000) .... Richard, Gangs of New York (2002) .... Amsterdam Vallon, Catch Me If You Can (2002) rolul genialului Frank Abagnale Jr., The Aviator (2004) - magnatul Howard Hughes.

TITANIC
Brock Lovett este un cautator de comori si incearca sa recupereze vechi artefacte impreuna cu echipa sa de pe epava Titanicului, un vapor urias care s-a scufundat in Oceanul Atlantic in 1912 dupa ce s-a izbit de un iceberg. Lovett cauta diamante si pietre pretioase, dar descopera un portret al unei tinere fete care nu poarta altceva decat un colier. Cand Rose, in varsta de 102 ani, spune ca ea este tanara din portret, actiunea se muta in 1912 in Southampton, unde pasagerii se urcau la bordul navei Titanic. Printre ei se aflau tanarul Jack Dawson si Rose DeWitt Bukater, care se intorcea in Philadelphia cu logodnicul ei, Cal Hockley, un instarit om de afaceri. In timpul calatoriei, Rose se indragosteste de Jack, iar Cal incearca sa se razbune. Intre timp, Titanicul se ciocneste de UN iceberg si apa navaleste in compartimentele din fata. Cal continua sa-i urmareasca pe Jack si pe Rose, iar in tot acest timp uriasa nava isi incepe coborarea catre adancurile oceanului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

TrafficRevenue