NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! Sustine site-ul printr-un simplu CLICK PE ORICE RECLAMA. VA MULTUMIM!

Mark Harmon

Thomas Mark Harmon s-a nascut in Burbank, California pe 2 septembrie 1951in familia unui sportiv/ altet dar si actor Tom Harmon ce a jucat in University din Michigan Wolverines obtinanand in 1940 medalia de aur, cu o tanara actrita Elyse Knox . Este unicul fiu alaturi de doua surori, Kristin = profesoara si Kelly = Tic-Tac model.  Bunicul acestuia Forest Evashevski a fost intemeietorul " National Football Foundation Hall of Fame ". Dovedind atractie spre sport, urmeaza un colegiu de footbal specific unor scolii americane, are cateva aparitii la Tv, si debuteaza in film in 1975 obtinand consacrarea intr-un film Tv cu rolul din filmul "St. Elsewhere " /1982 unde interpreteaza cu talent, ingeniozitate si naturalete , rolul unui tanar medic infestat cu virusul H.I.V.  Casatorit cu Pam Dawber, actrita cunoscuta si detinatoarea a doua premii de Aur ( Favorite Female Performer in a New TV Program 1979 si 1987si nominalizata in 2007 la " TV Land Awards" pentru interpretarea din filmul "Who Knew They Could Sing?" ) din 1987 pana in prezent este tatal a doi copii : Sean Thomas Harmon nascut pe 26 April 1988 si Ty Christian Harmon nascut pe25 June 1992 si a luat in custodie pe fiul surorii mai mari Sam , in urma divortului acesteia. Actor de filme si seriale Tv, prin figura sa de om frumos, prezentabil si avand o tinuta distincta, ii sunt incredintate roluri de drama / mister / horror in care banuit, criminal, violator, killer...etc, este greu de descoperit si dovedit. In 1986 actorul a fost nominalizat de PEOPLE MAGAZINE ca fiind " Sexiest Man Alive "

NCIS
Naval Criminal Investigative Service este un serial de televiziune despre serviciul naval de investigatie a crimei. NCISeste un serial care se concentreaza pe viata membrilor unei echipe fortate sa lucreze impreuna in situatii de stres major. Cel care conduce acest grup de personalitati vulcanice si foarte impulsive este Agentul Special NCIS Leroy Jethro Gibbs, un fost sergent din armata marina, a carui meserie de detectiv este ceea ce stie el mai bine sa faca. Gibbs este genul de om tacut, dar o singura privire de-a sa face cat 1000 de cuvinte. Sub comanda lui Gibbs este Agentul Special Anthony Dinozzo, un fost detectiv criminalist care poate fi luat drept cel mai vechi membru din lume al unei fratii, dar ale carui instincte pe teren sunt inegalabile. Lor li se mai alatura Abby Sciuto un specialist autorizat, om de stiinta talentat, a carei agerime se potriveste cu stilul sau gotic si gusturile sale plastice, si Agentul Special NCIS Timothy McGee, specialist in informatia tehnologica, a carui inteligenta sclipitoare in domeniul computerelor pune in umbra nesiguranta sa pe teren.  Doctorul Donald "Ducky" Mallard este cel care asista echipa, cel care stie tot, a vazut tot si nu ezita sa-si exprime opiniile. Crima si spionaj, terorism si submarine furate, acesti agenti speciali calatoresc de-a lungul globului pentru a investiga toate crimele care au legatura cu armata marina.

NOTA: PENTRU A PUTEA VIZIONA SERIALUL TREBUIE SA VA FACETI UN CONT.


SEZONUL1
SEZONUL 2
SEZONUL 3
SEZONUL 4
SEZONUL 5
SEZONUL 6
SEZONUL 7

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

TrafficRevenue