NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! ***NOTA: ASTEPTATI 2-3 MINUTE PENTRU CA FILMUL SA SE INCARCE. VA URAM VIZIONARE PLACUTA! Sustine site-ul printr-un simplu CLICK PE ORICE RECLAMA. VA MULTUMIM!

JULIA ROBERTS

Julia Roberts s-a nascut pe 28 octombrie 1967, in Smyrna, Georgia. Perioada sa de glorie a fost intre 1980 si 1990. Nu a fost considerata ca fiind printre cele mai bune actrite de drama, insa cel mai bine i se potrivesc rolurile din comediile romantice.  In copilarie, a crescut in preajma actorilor de teatru care veneau la parintii ei, in Atlanta. Atat ea, cat si fratele acesteia, erau interesati de actorie. Cel care a reusit primul in cinematografie a fost fratele ei Eric.  Julia se muta la New York dupa terminarea liceului. Debuteaza alaturi de fratele ei in filmul "Blood Red".  A aparut in mai multe seriale tv, pana sa apara in "Satisfaction" (1988). Acesta i-a deschis orizontul spre "Mystic Pizza" (1989). Talentul de care da dovada in acest film ii va oferi mai departe oportunitatea sa joace alaturi de Sally Field, Shirley MacLaine si Dolly Parton in comedia "Steel Magnolias" (1989), rol care ii aduce o nominalizare la Oscar. Un an mai tarziu joaca in "Flatliners" (1990). In timpul filmarilor, se intalneste cu Kiefer Sutherland. Cel mai mare succes al sau vine o data cu rolul din comedia romantica "Pretty Woman" (1990), unde il are ca partener pe Richard Gere. Filmul a fost foarte apreciat la nivel international. Desi acesta era un succes major, cariera sa decade odata cu "Dying Young" (1991). Se desparte de Sutherland, iar dupa filmarile pentru "Hook" (1991), Julia se retrage pentru o scurta perioada tocmai pentru a-si pune ordine in viata personala. In 1992 joaca in filmul "The Player". Un an mai tarziu se casatoreste cu Lyle Lovett, de care divorteaza doi ani mai tarziu. Alte filme in care joaca sunt: "The Pelican Brief" (1993), "I Love Trouble", "Pret-a-Porter", "Mary Reilly" (1996), "Conspiracy Theory". In 1997, Julia are parte de o revenire in forta, o data cu rolul din comedia "My Best Friend's Wedding", insa nu se opreste aici si va juca in 1999, in "Notting Hill" si mai apoi in "Runaway Bride". Un an mai tarziu primeste un salariu imens pentru a juca in rolul lui Erin Brockovich. Acest film s-a dovedit a fi unul dintre cele mai reusite roluri ale sale. Adorata de critici si de cinefilii de pretutindeni, acest rol ii aduce atat Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-o drama, cat si Oscarul.

Duplicity

Fosta agenta CIA Claire Stenwick si fostul agent MI6 Ray Koval au renuntat la locurile de munca pe care le aveau la Guvernul Statelor Unite ale Americii pentru a se implica in calitate de spioni corporatisti in extrem de profitabilul razboi rece dintre doua companii multinationale rivale. Misiunea celor doi spioni era aceea de a afla formula secreta a unui produs care, o data lansat pe piata, ar fi adus castiguri uriase companiei care l-ar fi patentat cea dintai.  Pe masura ce miza creste, misterul se adanceste si tacticile celor doi conducatori ai corporatiilor rivale - Howard Tully si Dick Garsik - devin din ce in ce mai murdare, Claire Stenwick si Ray Koval se trezesc prinsi in mrejele unei povesti de dragoste clandestine careia nu i se pot impotrivi, dar care le pricinuieste mari neplaceri de vreme ce se situeaza in tabere adverse si nu stiu daca pot avea incredere unul in celalalt.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu